< Bingo

Bingo Informatie  

Aan alle leden K.B.O. s-Heerenhoek.
We spelen op onderstaande datums 7 ronden bingo in Dorpshuis De Jeugdhoeve.
Aanvang 13.30 uur, zaal open om 13.00 uur.

DINSDAG  12 maart     2019
DINSDAG  2 april     2019
DINSDAG  7 mei     2019

Meer Informatie: klik hier.


Sinterklaasbingo 2017 


Sinterklaasmiddag 5 december 2017Foto's van deze dag "zie Diverse foto's" .

Sinterklaasbingo 2016 


Sinterklaasmiddag 6 december 2016

Hoewel Sint en Piet al met de boot naar Spanje hadden moeten vertrekken, maakten ze een grote uitzondering door toch op 6 december naar de Jeugdhoeve te komen om ons te bezoeken. Sint had speciaal de speedbootpiet meegenomen. Na afloop zou hij met de speedboot naar de stoomboot gebracht worden, die al onderweg was naar Spanje en iets langzamer zou varen. Piet luisterde bij binnenkomst naar de liedjes die gezongen werden. Hij reageerde direct op de tekst: "en we zingen en we springen ". Gezongen werd er wel, maar gesprongen niet.
Sien Traas-Westdorp, Jo Rentmeester-Beulens, Lau Schrieks en Catrien Vermuë -Boonman mochten bij de Sint komen. En Lau die nooit iets zou winnen won vandaag een prijs met de volle kaart. Sien werd geprezen als duizendpoot voor het verrichten van allerlei diensten voor KBO en Soos, Jo voor haar werk als bestuurslid en Catrien die vanuit de Borsselse polder naast de jeugdhoeve is komen wonen om ook in de toekomst alle activiteiten te kunnen bijwonen.
Piet stelde voor ook een rondje bingo te mogen draaien. Natuurlijk mocht hij dat. Alleen hij draaide wel eens een cijfer om waarop de aanwezigen alert reageerden. Hij had de smaak te pakken en de volgende ronde mocht ook de Sint de cijfers omroepen. Tot slot deelde Piet nog een heerlijke chocoladeletter uit, dankte onze voorzitter Lau Piet en Sint voor hun komst en Sint beloofde volgend jaar weer terug te zullen komen.

Foto's van deze dag "zie Diverse foto's" .

Sinterklaasbingo 2015 

Sinterklaasbingo 1 december 2015

Alweer de laatste grote bingo middag van het jaar.
De zaal was goed gevuld en men was niet alleen vol verwachting van de te winnen prijzen maar ook zou er die middag wel eens een hoogwaardig iemand kunnen komen.
En dat bleek waar te zijn. Ook dit jaar gingen Sint en Piet niet geruisloos aan ons voorbij.
Onder het zingen van " zie ginds komt de stoomboot "kwam de Sint naar voren en deelde zijn knecht pepernoten uit.
Onze voorzitter Lau heette hen van harte welkom. De Sint zou de Sint niet zijn als hij niet iets uit het grote boek wist te vertellen. Dit jaar gaf hij de nestorbezorgers een pluim omdat zij trouw iedere maand de nestors bij de leden bezorgen.
Lau en Sien om reden dat ze de meer dan 200 nestors en flyers maandelijks aftellen voor de bezorgers, Jo van Gessel-Rijk kreeg een lintje omdat zij maandelijks de meeste nestors bezorgt. Frans Rijk was niet aanwezig maar zijn vrouw Sjaan mocht van de Sint horen dat Frans door weer en wind de nestors rondbrengt in een groot gebied buiten het dorp.
Zij maar ook de andere bezorgers Jo Rentmeester-Beulens,Corrie van Eijkeren-Rijk, Margaret Rentmeester-Franse en Marie de Jonge-de Vos ontvingen een leuke attentie.
Sint en Piet deden nog een rondje bingo mee en bij het verlaten van de zaal deelden zij aan ieder een chocoladeletter uit.

Foto's van deze dag "zie Diverse foto's" .

Foto's: zie diverse foto's