Kerstviering KBO 's-Heerenhoek
Verslagen Kerstviering 20 december 2018

Met een door pastor Wiel Hacking geleide viering en mooie kerstliedjes van het dames -en herenkoor in de kerk werd de middag geopend.
Lau Traas en Jan Rentmeester waren acoliet en Jo Rentmeester-Beulens was de liturgisch assistente.
Vervolgens werd een door het KBO lid Ria Hoogesteger-Geijs geschreven toneelstuk opgevoerd door leden van de 's Heerenhoekse comedy. Over ouders die geen Kerstmis meer wilden vieren, omdat zij al 5 jaar geen contact hadden gehad met hun enige dochter.
Vooral de vader wilde niet eens een kerstboom en ook aanvankelijk niet meewerken aan de levende kerststal die de pastoor in zijn kerk wilde.
Na veel obstakels het hoofd te bieden was hun dochter langs geweest bij de pastoor op de pastorie en had ze daar een brief achter gelaten. De "meid "van de pastoor bracht de brief naar de ouders.
Dochterlief schreef veel meegemaakt te hebben in Amsterdam, maar graag weer met haar ouders en met haar kindje kerst bij haar ouders wilde vieren.

Vervolgens werden drie ronden bingo gespeeld en tot slot genoten we samen van een heerlijke kerstmaaltijd.
Traditiegetrouw werd op 27 december het jaar afgesloten met een spelenmiddag, biljarten, kaarten, rummikub, loterij, rad van avontuur en een heerlijke oliebol en diverse warme hapjes.Kerstviering 20 december 2016

Een sfeervolle kerstviering. Zo was de ervaring van de aanwezigen tijdens de kerstviering die begon in de parochiekerk. Pastor Brooijmans onze geestelijk adviseur voor KBO Zeeland ging voor in de dienst. Hij werd geassisteerd door de acolieten Lau Traas en Jan Rentmeester en lectrice Jo Rentmeester-Beulens.
Om reden dat dirigent Rinus Steenbakker afscheid nam van de koren zongen niet alleen ons dames-en herenkoor, maar ook het dames-en herenkoor van Kwadendamme.

Na de viering ging het feest verder in de Jeugdhoeve en was er een optreden van Jan en Jopie Minnaard, die naast een mooi kerstverhaal de aanwezigen boeiden met andere spannende verhalen.

Vervolgens 3 ronden bingo met Ferdy en Kees achter de bingotafel. Mooie prijzen met o.a. een beenhammetje en een fles wijn in een mooie verpakking.

Tot slot het kerstdiner bestaande uit een broodmaaltijd. Goed gevulde schotels en het ontbrak aan niets.
Dank ook aan de bediening van de Jeugdhoeve die er mede voor zorgde dat alles gezellig en keurig verliep.

Foto's van deze dag "zie
"zie Diverse foto's" .Foto's 
Foto's Kerstviering december 2016.


pijl omhoog